BABAGAN AWAKE DHEWE

produksi Professional mesin nggoleki lan Processing lathe maching kanggo kabeh jinis bahan, kalebu Aluminium, Kuningan, Iron etc; CNC bagean tliti Processing lan produksi.

 

Wasser TEK LIMITED iki establised ing 2007 kang dumunung ing Yuhang dist. kutha Hangzhou minangka dikenal swarga kadonyan. We sing pengabdian kanggo nyedhiyani produk unggul, support teknologi lan layanan sawise-sale nyukupi. produk utama: mesin nggoleki lan Processing maching lathe kanggo kabeh jinis bahan, kalebu Aluminium, Kuningan, Iron etc; CNC bagean tliti Processing lan produksi.

 

Perusahaan wis majeng peralatan produksi, tenaga teknis profesional lan sistem Manajemen kualitas ketat, ing baris karo prinsip manajemen apik iman, kualitas dhuwur lan asas rega apik kanggo nyedhiyani pelanggan karo layanan sampurna. Kanggo nggawe Nilai kanggo pelanggan punika gol kita tansah ngoyak. We kuwat pracaya mung kahanan Win-Win iku arah pembangunan ing perusahaan. Kita bakal, minangka tansah, ngasilaké produk kualitas apik déné karo syarat kita pelanggan supaya bali support lan dateng kita pelanggan.

  • Apa PILIH US

    pengalaman technical sugih

    kapasitas produksi kuwat saka bahan mentahan, karo klempakan long-term pengalaman technical, karo nguber keunggulan ing kualitas, kanggo nyedhiyani pelanggan karo produk lan layanan.

    produk banget

    produksi profesional lan Processing saka aluminium, tembaga, wesi lan Processing bahan liyane, Processing Kola CNC, akeh pelanggan appreciate lan pangenalan.

Apa Malah More

Nyediakake Quality Products, banget Service, Prices Competitive lan Delivery Prompt. Kita produk sing sade uga loro ing pasar domestik lan manca. Our company wis nyoba kanggo dadi salah siji supplier penting ing China. 

Mbangun Machine Mold Panjenengan

We look nerusake kanggo Hearing saka sampeyan, apa sampeyan customer bali utawa anyar. Kulo pengen sampeyan bakal nemokake apa sing are looking for kene, yen ora, hubungi kita langsung. Kita bangga kangge kita sesambetan ing layanan kedudukan customer ndhuwur lan nanggepi. Matur nuwun kanggo bisnis lan support!