Babagan awake dhewe

WASSER TEK LIMITEDwis luwih saka 14 taun pengalaman engineering tliti kang dumunung ing Yuhang dist.Kutha Hangzhou dikenal minangka swarga bumi.We are pengabdian kanggo nyedhiyani produk unggul, support teknologi lan layanan sawise-sale nyukupi.

Produksi profesional mesin sing apik lan pangolahan mesin bubut kanggo kabeh jinis bahan: Aluminium, Kuningan, Wesi lsp; Mesin CNC, Penggilingan CNC (Penggilingan CNC 3-sumbu, Penggilingan CNC 5-sumbu), Penggilingan CNC, Pisau Gergaji.

Perusahaan duwe peralatan produksi majeng, personel teknis profesional lan sistem manajemen kualitas sing ketat, selaras karo prinsip manajemen iman sing apik, kualitas lan prinsip rega sing apik kanggo nyedhiyakake layanan sing sampurna kanggo para pelanggan.Kanggo nggawe nilai kanggo pelanggan minangka tujuan sing tansah kita tindakake.Kita yakin manawa mung kahanan win-win minangka arah pangembangan perusahaan.Kita bakal, kaya biasane, mrodhuksi produk kualitas apik ing sesuai karo syarat pelanggan supaya bali dhukungan lan kapercayan saka pelanggan.

c01

Peralatan Bengkel

c02

Peralatan Bengkel

c03

Peralatan Bengkel

c04

Peralatan Bengkel

Pabrik WST

Peralatan Bengkel

c06

Peralatan Bengkel