China CNC Parts pabrik lan supplier | Wasser

Parts CNC

Katrangan singkat:


  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Digunakna kanggo:
    Kabeh jinis montor, mesin, perabot ngarep, produk elektronik, perabot elektrik, nulis, komputer, ngalih daya, ngalih miniatur, arsitektur, komoditas lan A peralatan / V, hardware lan plastik cetakan, peralatan olahraga lan peparingé, lan liyane
    sawetara Material:
    Metal: Aluminium, Kuningan, Bronze, Tembaga, Stainless steel, Steel Wesi, karbon baja
    Engineering: Acetal, Pom, Acrylic, Nylon, ABS
    sawetara proses:
    CNC nolèh, panggilingan, ngebur, nutul, stamping, stamping jero, mlengkung, punching, threading, welding, riveting
    Toleransi: ±
    +/- 0.01mm bahan logam; +/- 0.05mm kanggo bahan plastik
    Lumahing roughness:
    Ra 1.6-3.2
    Micro Machining utawa Ora:
    Ya
    perawatan lumahing:
    Anodize, alodine, wêdakakêna jas, Vacuum Plating; Nikel, Seng, Tin, Silver plating etc.
    Lead wektu kanggo conto:
    siji minggu
    MOQ:
    50pcs / rembugan
    Syarat-syarat pembayaran:
    30% T / T + 70% T / T, L / C ing ngarsane
    Lead wektu kanggo pesenan:
    7-30days, gumantung ing urutan qty
    Katentuan Pangginaan supados kintunan:
    (1) 0-100kg: prioritas barang online
    (2)> 100kg: prioritas segara barang
    (3) Minangka specifications selaras
    packing:
    Bisa dirembug
    Port pengiriman:
    Ningbo, Hangzhou, Shanghai lsp.
    ujar:
    Mangga nyedhiyani drawing technical utawa conto kanggo priksaan amarga kabeh bagean selaras nanging ora mati beting.

  • Previous:
  • Next:

  • Tulis pesen kene lan ngirim kanggo kita