За нас

WASSER TEK LIMITEDима повеќе од 14 години прецизно инженерско искуство кое се наоѓа на dist Yuhang.Градот Хангжу како познат земен рај.Посветени сме да обезбедиме супериорни производи, технолошка поддршка и адекватна услуга по продажбата.

Професионално производство фина обработка и обработка на струг за сите видови материјали: алуминиум, месинг, железо итн; CNC обработка, CNC глодање (CNC глодање со 3 оски, CNC глодање со 5 оски), вртење со CNC, сечило за пила.

Компанијата има напредна опрема за производство, професионален технички персонал и строг систем за управување со квалитет, во согласност со принципот на добронамерно управување, принципот на висок квалитет и добра цена за да им обезбеди на клиентите совршена услуга.Да се ​​создаде вредност за клиентите е целта што отсекогаш сме ја стремиле.Ние цврсто веруваме дека само понудената ситуација е развојната насока на претпријатието.Ние, како и секогаш, ќе произведуваме производи со добар квалитет во строга согласност со барањата на нашите клиенти со цел да ја вратиме поддршката и довербата на нашите клиенти.

c01

Опрема за работилница

c02

Опрема за работилница

c03

Опрема за работилница

c04

Опрема за работилница

WSTfactory

Опрема за работилница

c06

Опрема за работилница