RRETH NESH

prodhim profesional machining gjobë dhe përpunimit torno maching për të gjitha llojet e materialeve, duke përfshirë alumini, bronzi, hekuri etj; CNC pjesë saktësi të përpunimit dhe të prodhimit.

 

WASSER TEK KUFIZUAR u establised në vitin 2007, e cila ndodhet në Yuhang dist. qyteti Hangzhou si parajsë e njohur tokësore. Ne jemi të përkushtuar për të ofruar produkte superiore, mbështetjen e teknologjisë dhe adekuate pas shitjes shërbimi. Produktet kryesore: machining gjobë dhe përpunimit torno maching për të gjitha llojet e materialeve, duke përfshirë alumini, bronzi, hekuri etj; CNC pjesë saktësi të përpunimit dhe të prodhimit.

 

Kompania ka pajisje të përparuara të prodhimit, personel profesional teknik dhe të rreptë të sistemit të menaxhimit të cilësisë, në përputhje me parimin e menaxhimit të besimit të mirë, cilësi të lartë dhe parim çmim të mirë për të siguruar konsumatorët me shërbim të përkryer. Për të krijuar vlera për konsumatorët është qëllimi që ne kemi ndjekur gjithmonë. Ne fuqimisht besojmë se vetëm një situatë të favorshme është drejtimi zhvillimi i ndërmarrjes. Ne do të, si gjithmonë, të prodhuar produkte me cilësi të mirë në përputhje të plotë me kërkesat e klientëve tanë në mënyrë që të kthehen mbështetjen dhe besimin e klientëve tanë.

  • PSE NA ZGJODHET NE

    përvojë të pasur teknike

    kapacitet të fortë të prodhimit të lëndëve të para, me akumulimin afatgjatë të përvojës teknike, me ndjekjen e përsosmërisë në cilësi, të sigurojë klientët me produktet dhe shërbimet.

    produkte të shkëlqyera

    Prodhimi dhe përpunimi i aluminit, bakrit, hekurit dhe përpunimin e materiale të tjera, përpunimin CNC mbarimit profesional, shumë konsumatorë të vlerësojmë dhe të njohjes.

Bëjë edhe më shumë

Ofruar produkte të cilësisë, shërbimit të shkëlqyer, çmimet konkurruese dhe ofrimit të shpejtë. Produktet tona janë shitur mirë edhe në tregjet e brendshme dhe të huaja. Kompania jonë është duke u përpjekur të jetë një furnizues të rëndësishme në Kinë. 

Build Mold Machine juaj

Ne shohim përpara për të dëgjuar nga ju, nëse ju jeni një klient kthimin ose një të re. Ne shpresojmë që ju do të gjeni atë që ju jeni duke kërkuar për këtu, në qoftë se jo, ju lutemi na kontaktoni menjëherë. Ne krenohemi me shërbimin e lartë të konsumatorëve vallëzuese dhe përgjigje. Ju faleminderit për biznesin tuaj dhe mbështetjen!