Rreth Nesh

WASSER TEK LIMITEDka më shumë se 14 vjet përvojë inxhinierike precize e cila ndodhet në Yuhang dist.Qyteti Hangzhou si parajsa e njohur tokësore.Ne jemi të përkushtuar për të ofruar produkte superiore, mbështetje teknologjike dhe shërbim adekuat pas shitjes.

Përpunimi i imët i prodhimit profesional dhe përpunimi i përpunimit të tornove për të gjitha llojet e materialeve: Alumin, Tunxh, Hekur etj; Përpunim CNC, Frezim CNC (Frezim CNC me 3 boshte, Frezim CNC me 5 boshte), Kthyerje CNC, Teh i sharrës.

Kompania ka pajisje të avancuara prodhimi, personel teknik profesional dhe sistem të rreptë të menaxhimit të cilësisë, në përputhje me parimin e menaxhimit të mirëbesimit, parimit të cilësisë së lartë dhe çmimit të mirë për t'u ofruar klientëve shërbim të përsosur.Të krijojmë vlerë për klientët është qëllimi që kemi ndjekur gjithmonë.Ne besojmë fuqishëm se vetëm një situatë e favorshme është drejtimi i zhvillimit të ndërmarrjes.Ne, si gjithmonë, do të prodhojmë produkte me cilësi të mirë në përputhje të plotë me kërkesat e klientëve tanë në mënyrë që të kthejmë mbështetjen dhe besimin e klientëve tanë.

c01

Pajisjet e punishtes

c02

Pajisjet e punishtes

c03

Pajisjet e punishtes

c04

Pajisjet e punishtes

WSTfabrika

Pajisjet e punishtes

c06

Pajisjet e punishtes