TENTANG KAMI

Produksi profésional machining rupa jeung ngolah lathe maching pikeun sagala jinis bahan, kaasup Aluminium, Kuningan, Beusi jsb; CNC bagian precision ngolah jeung produksi.

 

WASSER Situraja dugi ieu establised dina 2007 nu lokasina di Yuhang dist. kota Hangzhou sakumaha dipikawanoh paradise earthly. Kami devoted nyadiakeun produk unggulan, rojongan téhnologi sarta jasa saatos-diobral nyukupan. produk utama: machining rupa jeung ngolah maching lathe pikeun sagala jinis bahan, kaasup Aluminium, Kuningan, Beusi jsb; CNC bagian precision ngolah jeung produksi.

 

parusahaan boga alat-alat canggih produksi, tanaga teknis profésional sarta sistem manajemen kualitas ketat, dina garis kalawan prinsip manajemén iman alus, kualitasna alus sarta prinsip harga alus nyadiakeun konsumén jeung layanan sampurna. Pikeun nyieun nilai pikeun konsumén téh tujuan kami geus salawasna neruskeun. Urang pageuh yakin yén ngan kaayaan win-win aya arah ngembangkeun perusahaan teh. Urang baris, sakumaha salawasna, ngahasilkeun produk kualitas alus luyu ketat ku sarat konsumén kami guna balik pangrojong jeung amanah konsumén urang.

  • Naha milih AS

    pangalaman teknis euyeub

    kapasitas produksina kuat bahan baku, kalawan akumulasi jangka panjang pangalaman teknis, jeung ngungudag sahiji kaunggulan dina kualitas, nyadiakeun konsumén jeung produk jeung jasa.

    produk unggulan

    Produksi profésional sarta ngolah aluminium, tambaga, beusi jeung ngolah bahan séjén, pamrosésan pagawean CNC, loba nasabah ngahargaan jeung pangakuan.

Naha Komo More

Nyadiakeun Quality Produk, Alus Service, Harga kalapa na Pangiriman Ajakan. produk urang nu jualan ogé duanana di pasar domestik jeung luar nagri. parusahaan urang geus nyobian janten salah suppliers penting dina Cina. 

Ngawangun Mesin kapang anjeun

Urang ngarep pisan nguping béja ti anjeun, naha anjeun hiji customer balik atawa salah anyar. Simkuring miharep anjeun bakal manggihan naon nu Anjeun keur pilari di dieu, lamun henteu, mangga ngahubungan kami langsung. Simkuring bangga Sunan Gunung Djati dina layanan kiyeu customer luhur jeung respon. Hatur nuhun pikeun bisnis anjeun sarta rojongan!