Tentang Kami

WASSER Situraja dugi ieu establised dina 2007 nu lokasina di Yuhang dist. kota Hangzhou sakumaha dipikawanoh paradise earthly. Kami devoted nyadiakeun produk unggulan, rojongan téhnologi sarta jasa saatos-diobral nyukupan. produk utama: machining rupa jeung ngolah lathe machining pikeun sagala jinis bahan, kaasup aluminium, kuningan, beusi jsb; CNC bagian precision ngolah jeung produksi. 

parusahaan boga alat-alat canggih produksi, tanaga teknis profésional sarta sistem manajemen kualitas ketat, dina garis kalawan prinsip manajemén iman alus, kualitasna alus sarta prinsip harga alus nyadiakeun konsumén jeung layanan sampurna. Pikeun nyieun nilai pikeun konsumén téh tujuan kami geus salawasna neruskeun. Urang pageuh yakin yén ngan kaayaan win-win aya arah ngembangkeun perusahaan teh. Urang baris, sakumaha salawasna, ngahasilkeun produk kualitas alus luyu ketat ku sarat konsumén kami guna balik pangrojong jeung amanah konsumén urang.

c01

Equipment workshop

c02

Equipment workshop

c03

Equipment workshop

c04

Equipment workshop

c05

Equipment workshop

c06

Equipment workshop