Tentang Kami

    WASSER TEK LIMITED  gaduh langkung ti 14 taun pangalaman rékayasa presisi anu ayana di Yuhang dist. Kota Hangzhou salaku surga dikenal bumi. Kami bakti pikeun nyayogikeun produk anu unggul, dukungan téknologi sareng layanan purna jual anu cekap. 

    Produksi profesional mesin halus sareng pengolahan mesin bubut kanggo sadaya jinis bahan : Aluminium, Kuningan, Beusi sareng sajabana; Mesin Machining 、 Pabrik CNC (3-poros CNC panggilingan 、 5-poros CNC milling) 、 CNC Turning 、 Saw agul.

    Perusahaan ngagaduhan peralatan produksi anu maju, tanaga téknis profesional sareng sistem manajemen kualitas anu ketat, saluyu sareng prinsip manajemén iman anu saé, kualitas luhur sareng prinsip harga anu saé pikeun nyayogikeun palanggan kalayan jasa anu sampurna. Pikeun nyiptakeun nilai pikeun konsumén nyaéta tujuan anu urang teras-terasan diudag. Kami yakin pisan yén ngan kaayaan win-win nyaéta arah pangembangan perusahaan. Kami bakal, sapertos biasa, ngahasilkeun produk kualitas anu hadé saluyu sareng sarat konsumén urang dina raraga ngabalikeun deui dukungan sareng kapercayaan konsumén kami.

c01

Equipment workshop

c02

Equipment workshop

c03

Equipment workshop

c04

Equipment workshop

WSTfactory

Equipment workshop

c06

Equipment workshop