Cina Precision Machined Bagian pabrik jeung suppliers | WASSER

Bagian precision Machined

Pondok Description:


  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Dipaké pikeun:
    Sagala jinis mobil, mesin, Perkakas imah, produk éléktronik, Perkakas listrik, tulis, komputer, saklar kakuatan, saklar miniatur, arsitektur, komoditi sarta A parabot / V, hadwér katut palastik molds, alat-alat olahraga jeung hadiah, tur leuwih
    rentang bahan:
    Metal: Aluminium, Kuningan, Perunggu, Tambaga, steel baja, Steel alloy, Karbon baja
    Plastik: Acetal, POM, acrylic, nilon, ABS
    rentang prosés:
    CNC balik, panggilingan, pangeboran, ngetok, stamping, stamping jero, bending, punching, threading, patri, pangélingan
    Kasabaran: ±
    +/- 0.01mm pikeun bahan logam; +/- 0.05mm pikeun bahan palastik
    Tamansari roughness:
    Ra 1.6-3.2
    Mikro Machining atanapi Henteu:
    nuhun
    perlakuan beungeut:
    Anodize, alodine, bubuk jaket, vakum Plating; Nikel, Séng, Tin, Silver plating jsb
    Kalungguhan waktu keur sampel:
    salah minggu
    MOQ:
    50pcs / negotiate
    istilah pembayaran:
    30% T / T + 70% T / T, L / C dina tetempoan
    Kalungguhan waktu keur pesenan:
    7-30days, gumantung kana urutan qty
    Sarat kiriman:
    (1) 0-100kg: prioritas angkutan barang hawa
    (2)> 100kg: prioritas angkutan barang laut
    (3) Salaku spésifikasi ngaropéa
    packing:
    Negotiable
    Ongkos port:
    Ningbo, Hangzhou, Shanghai jsb
    Katerangan:
    Mangga nyadiakeun gambar teknis atanapi sampel pikeun panalungtikan lantaran sadaya bagian nu ngaropéa tapi teu kaluar rak nu.

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami